Amikor a technika kreativitással párosul...

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

Reklámfilm

Azt hisszük el, amit látunk. Vagy még azt sem?

 Vizuális társadalomban élünk, a látvány az, ami igazán befolyásol, és az a tartalom, amit a látott képsor üzen nekünk. De a reklám is változik, a fogyasztók új generációja pedig menekül a klasszikus reklámok elől.

Célunk nem „tukmálni”, inkább szórakoztatni, bemutatni, érdekessé tenni az adott terméket vagy szolgáltatást.

Vírusvideó

Kreativitás, szórakoztatás, ráhangolás.

Bármilyen termékhez, szolgáltatáshoz, ügyhöz lehet egy olyan sztorit, érdeklődést felkeltő képsort, frappáns szöveget kreálni, ami nem direkt kapcsolódik az értékesített termékhez, üzenetében mégis azonos vele.

Előnye, hogy a vírusvideó által több ezer emberhez lehet eljuttatni reklámüzenetét anélkül, hogy azt a néző kifejezetten reklámként értelmezné. Egyszerűen csak megosztja, mert jó! Az üzenet szinte észrevétlenül ér célba.

Image Film

A céged vizuális lenyomata.

Rövid, lényegre törő, látványos bemutatkozás. Egy névjegy, ami fokmérő is egyben. Vagyis érdemes presztízskérdést csinálni belőle! Tanácsot adunk, kidolgozzuk a koncepciót, és megvalósítjuk.

Eseményvideó

Dokumentál, csapatot épít, újra átélhető élményt ad.

Röviden így foglalható össze az eseményvideó küldetése. Aki már látott jól átgondolt, profin vágott eseményvideót, pontosan tudja, hogy milyen értéke van. Aki még nem, annak örömmel megmutatjuk!

Termékbemutató

Miért ezt válasszuk? Hogyan használjuk?


Milyen szempontokat vegyünk figyelembe egy-egy termék kiválasztása kapcsán? Egyebek mellett ezekre a kérdésekre ad választ a termékbemutató videó. Nem hosszú, de tartalmas kisfilm, ami bemutatja egy-egy termék termék vagy szolgáltatás előnyeit, és fontos tanácsokkal látja el a vevőt.

A termékbemutató videó legjobb helye a céged honlapján, és a Youtube-on van, hogy bárki számára elérhető legyen.

Oktatóvideó

Hatékony és megbízható.

A covid járvány sokmindenre rávilágított a képzés területén is. Például arra, hogy a jól összeállított, kreatívan szemléltető videó helyettesítheti a személyes oktatást, sőt, annál hatékonyabb, hiszen többször is visszanézhető, ráadásul a vizuális elemek segítségével könnyebben rögzülnek az információk.

Cégünk többek között a Baross Gábor Oktatási Központ és a MÁV Szolgáltató Központ partnereként rendszeresen készít például vonalismereti oktatófilmeket mozdonyvezetők számára